Trek'n Eat gyorsétel - Balkan Risotto leírása:
Főzés után, fagyasztva szárítják, azaz liofilizálják az elkészült ételt. Így kevés helyet foglal és még az eredeti íze is megmarad. A fagyasztás-szárítás folyamat megtartja az összes hozzávalóban a természetes vitaminokat és ásványi anyagokat. Ezzel az eljárással a nedvességtartalom nagy részét eltávolítják, melynek eredménye a jelentős súlycsökkenés és a hosszú szavatossági idő.
Elkészítése:
- Tépd le a perforálásnál a tasak tetejét
- Add hozzá a megfelelő mennyiségű forró vizet (460 ml)
- Keverd össze alaposan
- Zárd le a zacskót és hagyd 10-12 percig állni
- Nyisd ki a tasakot, keverd fel újra és már eheted is!
Összetevők:
- hosszú szemű rizs 42%, marhahús, pirospaprika, hagyma, napraforgóolaj (tejet tartalmaz), póréhagyma, paradicsom, fűszerkeverék (zellert tartalmaz), módosított keményítő, burgonyaliszt, maltodextrin, só, bors, élesztőkivonat, fűszerpaprika, fokhagyma por, kömény, rozmaring kivonat
- szárított hús tartalma: 20,9 g (kb. 82,9 g friss húsból)
Tápanyagérték (/100 g):
- kalória: 1536 kJ / 367 kcal
- fehérje: 15,6 g
- zsír (ebből telített zsírsavak): 9 g (2,2 g)
- szénhidrát (ebből cukor): 55 g (9,8 g)
- rostok: 4,3 g
- só: 2,2 g
Allergének: tej, zeller
nettó tömeg - 190 g |
|
kész mennyiség - 650 g |